Home / Samenwerking Intercable en Van Egmond Sonepar groep

Samenwerking Intercable en Van Egmond Sonepar groep

De Van Egmond Groep is de industriële specialist binnen de Sonepar groep met hoofdkantoor in Doetinchem en vestigingen door heel Nederland.

Het Intercable concept met hoge kwaliteit in aansluitmateriaal en gereedschap samen met het unieke intelligent wiring concept voor de paneelbouw sluit goed aan bij de doelstellingen van Van Egmond om de klant toegevoegde waarde te bieden. Meer kennis over techniek, hulp bij introductie van arbeidstijdbesparende concepten en logistieke optimalisatie.

Vanuit Intercable proberen we op allerlei manier ondersteuning te geven aan onze partners en we werken dan ook intensief samen met de accountmanagers en binnendienst om de klant te informeren en de juiste materialen aan te bieden.

Regelmatig worden gezamenlijk gesprekken gevoerd en demonstraties gegeven bij de klant. De nieuwste trends in gereedschappen en aansluitmateriaal tijdens een toolboxmeeting of een gesprek met engineers over de optimalisatie van paneel-en machinebouw met Intelligent WIring.

Bent u ook geïnteresseerd om meer te weten wat Van Egmond en Intercable voor kan betekenen? Bel voor een afspraak met uw Van Egmond accountmanager of met ons  Intercable team via 085-5050500. 

Top
Open chat
Scan de code
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.