Home / Intercable i-press, de innovatie in perstechniek!

Intercable i-press, de innovatie in perstechniek!

In koperzuiverheid en productietechnieken van kabels hebben zich in de afgelopen decennia ontwikkelingen voorgedaan, waardoor kabels met meervoudige geleiders voor meer dan 80% bestaan uit zogenaamde verdichte geleiders (afb 1). Dit betekent dat de diameter van de kabel is afgenomen bij een gelijke koperdoorsnede(mm2)

Hierdoor ontstaat er ruimte in de buis van de kabelschoen of verbinder met de juiste maatvoering en geleidende eigenschappen. Voor andere merken moet u hierbij gebruik gaan maken pashulzen of de langere en daarmee ook duurdere DIN kabelschoen.

Intercable heeft hiervoor de unieke i-persvorm voor kabelschoenen ontwikkeld. Hiermee perst u de kabelschoen aan alle kabeltypen met een verbinding die ruim voldoet aan alle normeringen.

Voor het krimpen van adereindhulzen aan fijnaderige en verdichte fijnaderige geleiders heeft Intercable de intelligente i-rondpersing ontwikkeld. 

De i-rondpersing zorgt voor een optimale krimp die een sterke verbinding garandeert voor alle kabeltypes. Ruim boven alle gestelde normeisen. Tegelijk wordt er een kleine omvang van de huls gerealiseerd. Dit vereenvoudigt de aansluiting in automaten met kleine kamermaten.

Intercable i-persing, de intelligente oplossing!

Ik wil graag meer weten over de innovatieve Intercable i-persing:


    captcha

    Top