Home / Historie

Historie

De onderneming Intercable Tools GmbH uit Remscheid, opgericht in 2009, vertegenwoordigt de Intercable Group uit Zuid Tirol (Noord-Italië) door de het vermarkten van verbindingstechniek en gereedschap voor professionals. In Bruneck worden de gereedschappen geproduceerd en in Peine Noord Duitsland de kabelschoenen en het andere verbindingsmateriaal.

In Nederland wordt Intercable vertegenwoordigd door Intercable Tools BV, een joint venture tussen Intercable Tools GMBH en Miasin BV.  Het complete en ervaren verkoopteam zorgt voor het informeren van installateurs en industriële gebruikers over het programma. Verkoop en levering vindt plaats via de (elektro)technische groothandelspartners. Voor informatie en advies kunt u contact met ons opnemen via 085-5050500.

Het productassortiment van Intercable Tools GmbH omvat een kwalitatief hoogwaardig programma in verbindingstechniek en gereedschap voor professionals. De kwaliteitscontrole voor maatvastheid van de producten wordt in een testlaboratorium met de meest verfijnde optische meetapparatuur gerealiseerd. Met onder andere een 3D videomeetsysteem en elektronische meetapparatuur op basis van 3D coördinaten. Hierdoor kunnen alle testen conform EN 60900/IEC 900 voor geïsoleerde gereedschappen eenvoudig uitgevoerd worden. Verder worden continu testen uitgevoerd voor de bewaking van de kwaliteit van mechanische en elektrische verbindingen met Intercable producten. Feedback vanuit gebruikers en continuerende innovatie en kwaliteitsverbetering met de nieuwste technologieën zijn onze sleutel tot succes.
Ons technologiecentrum biedt u de garantie voor een blijvende aandacht om onze diensten en producten te verbeteren richting toekomst.
Kwaliteit in producten en service, kennisoverdracht, (keten)efficiëncy en partnership met u als groothandel of gebruiker, zijn onze kernwaarden. Allemaal om uw werk makkelijker en slimmer te maken.

Top
Open chat
Scan de code
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.