Home / Itsme breidt pakket uit met Intercable

Itsme breidt pakket uit met Intercable

Al jarenlang profileert Itsme zich als oplossingsgerichte partner voor de industrie. Niet alleen aan de logistieke kant, maar juist aan kant van techniek, kennis en optimalisatie van productieprocessen.

Met de Intercable oplossingen zoals Intelligent wiring, of de unieke i-persing voor kabelschoenen en andereindhulzen kunnen zij hun klanten nog meer bieden vonden zij en hebben ze Intercable tot Omnibrand partner benoemd binnen hun assortiment.

Diverse machine- en paneelbouwers ervaren via Itsme intussen al de grote tijdsbesparingen van het Intelligent wiring concept. En in het logistieke 2-bin concept worden steeds meer aansluitmaterialen van Intercable toegepast voor optimale logistieke optimalisatie.

Het brede assortiment van Intercable met aansluitmateriaal voor kabels van 0,08mm2 tot 1600mm2 in koper, aluminium, RVS en nikkel samen met de nog immer goede beschikbaarheid zijn een solide basis voor de klanten van Itsme.

Samen zorgen we er voor dat hun slogan “making you succeed” inhoud krijgt voor u als industriële klant. Bel vandaag nog met een van hun accountmanagers voor een afspraak of bel Intercable via 085-5050500.

Top
Open chat
Scan de code
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.