Home / Intercable Group

Intercable Group

Intercable is een van ’s werelds leidende producenten van elektrotechnische producten en gereedschappen voor infratechniek, industrie, paneelbouw en installatietechniek. Onze ambitie is om onze gebruikers te helpen hun werk efficiënter, veiliger en van topkwaliteit te maken.  
De familieonderneming is opgericht in 1972 en telt momenteel meer dan 600 medewerkers in de productiefaciliteiten in Duitsland en Noord-Italië. Het assortiment voor zowel laag-,midden-, als hoogspanningssystemen omvat vijf productlijnen:
  • Geïsoleerde veiligheidsgereedschappen tot 1000V
  • Hydraulische en mechanische pers- en snijgereedschappen
  • Stripgereedschappen
  • Aansluitmateriaal voor kabels
  • Speciale elektrotechnische apparatuur
 
Hiernaast hebben wij een speciale automotive afdeling welke onderdelen ontwikkelt en produceert voor de automobielindustrie. Vele van de wereldwijd bekende auto- en vrachtautomerken mogen we tot onze tevreden klanten rekenen.
 
De topkwaliteit van Intercable producten is het resultaat van een grote ambitie en het toepassen van gecertificeerde kwaliteitssystemen. Onze onderneming voldoet aan de laatste DIN EN ISO 9001:2008 , ISO/TS 16949:2009 en ISO14001 Internationale Standaarden. Doorlopende interne en externe audits helpen ons om verbeterpunten te ontdekken en continu te werken aan het optimaliseren van alle bedrijfsprocessen.
Onze gereedschappen worden geproduceerd volgens de laatste internationale IEC en DIN standaarden en gecertificeerd door onafhankelijke, geaccrediteerde instituten zoals VDE, BG of CESI.
Ons doel is een langdurig partnership met onze klanten op basis van vertrouwen en samenwerking. Door te luisteren naar de vraag en verwachtingen van onze klanten, kunnen wij onze productontwikkeling en service steeds verder afstemmen op de klantbehoefte. We zijn er trots op bekend te staan als een expert en flexibele partner van onze internationale klantenkring.
 
Intercable, uw partner in kwaliteit!
Top
Open chat
Scan de code
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.