Home / Intercable super trotse winnaar!

Intercable super trotse winnaar!

Intercable Tools wint de finale van de Bending Tool Contest namens netbeheerders Enexis, Stedin en Alliander!

Intercable is wereldwijde speler in aansluittechniek en gereedschap voor de elektrotechnische branche, van installateur tot netbeheerder.

Sinds 2018 groeit Intercable Tools ook in Nederland zeer hard met haar innovatieve concepten voor kabelschoenen en gereedschappen via de elektrotechnische groothandel naar de installateur en paneelbouwer.

Al veel langere tijd gebruiken netbeheerders gereedschappen voor de bewerking van middenspanningskabels van Intercable via samenwerkingspartner Batenburg Energietechniek.
Innovatie, snelheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van het bedrijf met haar hoofdkantoor in Bruneck (ZuidTirol,Italië).

Toen de netbeheerder Enexis in samenwerking met Stedin en Alliander in 2023 een wedstrijd uitschreef voor de ontwikkeling van een buigtool voor de steeds dikkere middenspanningskabels, werd dan ook geen moment geaarzeld.

In recordtijd werd een productidee tot prototype omgezet en steeds verder verfijnd na gesprekken en testen met gebruikers. Na de finale jurering begin juni, is op 1 juli jl. de uitreiking geweest tijdens een speciaal netwerkevent voor de netbeheerders en haar onderaannemers.

En daar heeft Intercable Tools met veel trots de eerste prijs mogen ontvangen en daarmee ook een mooie inkooptender namens Enexis en Stedin. Ook Alliander en diverse onderaannemers waren zeer geïnteresseerd en kunnen niet wachten tot de tool leverbaar is om arbeidsomstandigheden te verbeteren.

Top
Open chat
Scan de code
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.